بهاردونه نیازمندیهای آنلاین کشاورزی
بهاردونه نیازمندیهای آنلاین کشاورزی

پیدا کردن نوع میوه مخصوص درمیدان تره و بار بااپلیکیشن بهاردونه

با نصب اپ بهاردونه شما میتوانید میوه و محصول مورد نظر خود را در میادین میوه و تره بار ها براحتی پیدا کنید چرا که غرفه داران نیز در این اپ بصورت شبانه روزی عکس محصولات کشاورزان را به اشتراک می گذارند و شما قبل از تصمیم خرید میتوانید با اپ بهاردونه در قسمت جستجو […]

محصولات گلخانه ای

محصولات گلخانه ای : گلخانه یکی از راه حل های مدرن برای مبارزه با سرما، گرما و کم آبی می باشد و در بسیاری از کشور های قطبی یا کشور های استوایی که دارای آب و هوای سرد یا گرم هستند و یا با مشکل کم آبی رو به رو هستند، احداث گلخانه می تواند […]

نحوه کاشت صحیح نهال و درخت

نحوه کاشت صحیح یک نهال پس از کندن چاله بایستی اقدام به غرس نهال نمود ولی قبل از آن باید اقداماتی برای نتیجه گیری بهتر از کار صورت گیرد. گونیا کردن زمین برای اینکه عملیات داشت و برداشت در باغ در آینده به آسانی انجام پذیرد، امکان استفاده از ماشین آلات مختلف در عملیات از […]

نهال

نهال درختكاري با نهال: نهال معمولا به سه صورت در اختيار قرار مي گيرد : 1- نهال ريشه عريان 2- نهال گلداني 3- نهال گوني پيچ نهال هاي ريشه عريان: مي توان اين گونه نهال را در اواخر زمستان و يا اوايل بهار قبل از بيدار شدن درخت از نهالستان ها و مراكز فروش نهال […]

نشا

نشا بذر بعضی گیاهان نظیر انواع کلم، گوجه فرنگی، بادمجان و گل هایی مانند بنفشه، اطلسی و میمون و همچنین برنج و توتون را ابتدا در خزانه کاشته، سپس به محل اصلی منتقل می سازند. این عمل را نشاکاری  می نامند. گیاهانی که از طریق نشاکاری کشت می شوند معمولاً می توانند ریشه های فرعی […]

نحوه کاشت بذر

نحوه آموزش کاشت بذر: ابتدا باید بذرها را در خزانه نگهداری کنید و در زمان موعد به گلدان اصلی انتقال دهید وسایل لازم: ظرف مخصوص : می تواند سینی نشا باشد یا میتوانید ظرف های یک بار مصرف مثل ظرف های بستنی های لیتری، ظرف های غذای یک بار مصرف یا لیوان شفاف یا اصلا […]

ویژگی بذر خوب

ویژگی های بذر خوب : 1_ نوع دانه باید از نظر ژنتیکی درست و بدون مواد افزودنی باشد و باید متعلق به نوع مناسب یا محصول باشد و مدت آن باید با توجه به سیستم آگلوماریوم و برداشت آن محل باشد. 2_ دانه باید خالص، زنده، قوی و دارای توان بالقوه بالا باشد. 3_ دانه […]